flagman.bgМакар да е страшно натоварен с Откраднат живот и постановките в

...
flagman.bgМакар да е страшно натоварен с Откраднат живот и постановките в
Коментари Харесай

Появи се първото име от новия сезон на Като две капки вода

flagman.bg

Макар да е ужасно претрупан с  " Откраднат живот " и постановките в Народния спектакъл, Алексиев е приел да взе участие в предаването за фалшификати

Димо Алексиев влиза в шоуто  " Като две капки вода ". Актьорът е получил покана персонално от Маги Халваджиян.

Продуцентът на шоуто е изумен от певческите умения на Димо. Алексиев изуми всички с представянето си в  " Маскираният артист ". Скрит зад облика на Рицаря, никой от детективския панел не съумя да разпознае екранния лекар Генадиев. 

Макар да е ужасно претрупан с  " Откраднат живот " и постановките в Народния спектакъл, Алексиев е приел да взе участие в предаването за фалшификати. А Халваджиян не изневерява на традициите във всеки сезон на шоуто да има артист измежду участниците. 

Предишни години това бяха Станимир Гъмов, Филип Аврамов, Башар Рахал, Калин Врачански и други. Друг съвсем сигурен участник е Дивна. Младата певица още веднъж изгря на сцената след присъединяване си в " Маскираният артист ". Там тя беше дегизирана като Пилето. 

Засега младата певица не е удостоверила на 100% дали ще взе участие. Но надали ще откри по-голямо поле за изява от гледаното шоу, пише България през днешния ден. 

През този сезон форматът на Капките ще е друг. Известните участници ще бъдат седем, а не осем. Последният в листата ще бъде инцидентен човек.  " Всеки може да се запише ", разгласи Халваджиян. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни т
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР